22 Aralık 2007 Cumartesi

Honda S2000

Honda S2000
F1 mühendisleri kusursuz sürüş keyfi için bir spor otomobil tasarlasaydı bu otomobil S2000 olurdu...Üstün Honda motor teknolojisinin 70 Formula 1 zaferine imza atmış 40 yıllık motor sporları geleneği, mükemmel bir spor otomobil yarattı. Honda Rüya Takımının hızlı, güçlü, dinamik, kıvrak üyesi S2000, günümüzün ve geleceğin spor otomobil beklentilerine göre tasarlandı. Honda mühendislerinin ellerinde şekillenen her teknik ayrıntı, bu teknolojik şaheseri Roadster sınıfının tartışmasız liderliğine taşıdı.

- 240 HP üreten 2.0 litrelik atmosferik DOHC-VTEC motoru
- Harika performansıyla bir dünya rekortmeni
- Minimum hacimle, maksimum güç
- 9000 devirle etkileyici bir motor senfonisi

Performans
Gerçek motor performansını yaşamak için S2000'in direksiyonuna geçmeniz yeterli. 240 HP üreten 2.0 litrelik atmosferik DOHC-VTEC motoru, harika performansıyla bir dünya rekortmeni. Minimum hacimle, maksimum güç. S2000'in performans odaklı motor teknolojisi sizi 9000 devir sınırına çıkarıyor.

Güvenlik
Asfalt üzerinde en güvenli uçuş için hazır olun... S2000'in üst düzey güvenlik normları, Roadster sınıfına önderlik ediyor. X biçimli, özel çelik şasi ani darbelere karşı koruma sağlıyor, otomobilin direncini yükseltiyor. Üstün fren sistemi, hava yastıkları ve 3 noktalı emniyet kemerleri güvenlik standartlarını oluşturuyor.

Konfor
S2000'in iki kişilik kokpiti size yarış otomobili hissi verirken, aradığınız konforu beraberinde sunuyor. Elektronik kumanda sistemleri, deri-alüminyum kaplama özel tasarım ön panel, kusursuz ses sistemi, Engine Start düğmesi, deri koltuklar, açılabilir tavan ve diğer tüm Honda detayları sürüş keyfinizi pekiştiriyor.


Hiç yorum yok: