20 Aralık 2007 Perşembe

Audi Q7

Audi Q7 - Quattro®'nun Yaratıcısından



Audi, 25 yıldır otomobillerimiz için quattro üretti. Şimdi de quattro için bir otomobil; yeni Audi Q7’yi ürettik. quattro çekiş aksamının kaba gücünü incelten bu 7 koltuklu araç, hiçbir yol koşulunda yabancılık çekmeyen gerçekten performanslı bir spor araç. Hatta yol olmadığında bile.

25 yıllık sürekli dört tekerden çekiş yeniliği geçmişiyle Audi’nin ilk SUV aracının rakiplerini bu kadar şaşırtması sürpriz olmadı. Gelişmiş benzinli ve dizel motor teknolojisi verimli bir şekilde ileri doğru hareket sağlarken, Audi Q7’nin uyarlamalı havalı süspansiyonu ve Elektronik Stabilite Programı (ESP) arazi kullanımında performansın doruk noktasını sağlar.

Uyarlamalı havalı süspansiyon
: Lüks bir SUV aracın kullanımı duyarlı ama aynı zamanda yumuşak olmalıdır. Ayarlanabilir süspansiyon modları, dünyada ilk olarak Audi’de, yolda ve arazide sürüş sırasında istenen üstün seyir kalitesini ve ani tepki verme kabiliyetini sağlar.




quattro® dört tekerden çekiş sistemi: quattro Audi’nin yenilikçi teknolojisinin çekirdeğini oluşturur. İster yolda, ister arazide olsun quattro, keyifli bir sürüş için gerektiğinde gücü simetrik olarak dağıtır.



Hiç yorum yok: