20 Aralık 2007 Perşembe

Lexus LS 600h L

Lexus LS 600h L
Lexus LS 600h L: Dünyanın önce dolu melez v8 lüks kapalı otomobilisi 2006 new york uluslararası arabasıda bugün basın toplantısıda all-new 2008 ls 600h l melez lüks kapalı otomobilini açılan lexus, gösterir. İlkbahar 2007ye ulaşmak için planla. o all-wheel-drıve ls 600h l ol o dünya in ilk taşıt aracı. Dolu melez v8 powertraın özellik taşı mek için "the Ls 600h l, performans, biçim ve güvenliğin dış ulaşmalarını keşfetmek için geliştirildi, ", salkım arabacısını söyledi, lexus bölmesi, başkan yardımcısı ve genel müdürü gruplaştırır. "ıt Etkin ve bilinen olarak taşıt aracı ol. Düşkün ve gelişmişdir. a sonuçları çok kavram, tamamen geliştir ve tamamen gerçekleşen. o ol basitçe de a sınıf yoluyla kendisi. "
Lexus melez araba sürme

All-new lsin başlangıcı ile aynı zamana rastlama, lexus melez modellere rağmen global olarak kullanılan lexus melez sürücü adının girişidir. Ls 600h lde hybrıd-drıve sistemi, toyotadan faydalanır ve lexus mirası, geniş, hıgh-output elektrik motoruları ve yenice tasarlanmış geniş kapasite pil takımısı ile all-new fıve-lıter v8 benzin motorusunu birleştirmek için prıus, rx 400h ve gs 450h yoluyla kurdu. Bu ileri gitilmiş birleşme, çevresel verim oranı ve performansın eşsiz dengesi ile ls 600h li sağlayacak. döşeen o melez ile a tepe noktası. birleştir çıktı değerlendirme in. 430 beygir gücüden çok

Bu çok büyük güçü dağıtmak için, yeni tam mesai all-wheel-drıve sistemi, üstün taşıma kontrolu için kullanılır. o ls 600h l aynı zamanda sağla a yenice geliştir dual-stage elektronik olarak kontrol et. Sürekli değişken iletim Bu birleşme, etkili güç ve dikişsiz ivme ile sonuçlanır.

Lexus melez araba sürme sistemi, buldu. Ls 600h lde Şimdiye kadar geliştirilen otomobil endüstrisinin en ileri gas-electrıc melez sistemisisi ol. Güç ve performans eğer Çağdaş 12-cylınder motorlar ile eşit düzeyde iken hareketsiz teslim etme best-ın-v8-class yakıt al verim oranı. o.eŞİt veya daha iyi o birleştirilmiş yakıt ekonomisi değerlendirme in küçük v6 all-wheel sür mıd-sızed lüks sedans.

Ls melez, değerlendirme süper aşırı düşük dışarı verme taşıt aracısı ( sulev ) taşımağı beklenilir. a sulev değerlendirme araç o ls 600h l sahip ol yaklaşık olarak 70-percent temizleyici dışarı verme den o "cleanest" in onun rakip.
"ıt ol fuar. Söylemek için Seyahatte hiçbir şey yoktur. Jaw-droppıng motor performansının böyle daha önceki çelişkili birleşmesini teslim etmeğe yakın gelen çizim tahtasıda, verim oranı yakıt al. Dışarı vermeleri temizle. " arabacısı, söyledi.
Tabiatında var olan gürültü, titreşim ve sertlik ( nvhe )den dolayı düzelmeler, melez powertraın yoluyla sundu, ls 600h l, prestıge-luxury kapalı otomobil sınıfıda sessiz koşma için yeni standartı kurmak için tasarlanılır. Ls 600h lde kamara sessizliğinin derinlik ve yoğunluğu, yardımcı motorları ve anahtarların geniş yeniden ayarlamasını istediler. Lexus LS 600h L

"quıet-rıde" en rütbeli ile prestıge-luxury taşıt aracılarının satın alması için üstün biri beş sebepler, güncel ls mal sahiplerisi arasında özellikle, ls 600h l, sınıfıda well-sıtuated olduğunda ve lütfen titizlik isteyen luxury-car müşterisine denge sağla. Nvh düzeyleri, klasik arabalarda bulan yarım hakkındadırlar. Melez ls yapan in biri o en sessiz araba hiç. inşa et. En sessiz
Hıgh-output v8 ve dünyanın ilk eıght-speed otomatik şanzumanısı
Ls 460 ve ls 460 l, all-new ile güçlendirilmiş olacaklar, son derece 4 ileri giderler. Aşağı yukarı 380 beygir gücü ve dönme kuvvetinin 370 pound-feetini üreden 6-lıter v8 motoru World-fırst eıght-speed otomatik şanzumanını

v.birleştir:n.birlik, bu ls kapalı otomobilleri, 5den daha az zero-to-sıxty mil/saatıdan seyahat edecekler. Yakıt ekonomisiyi kurban etmek olmadan 5 seconds[mdash]all Performans, yeni ls kapalı otomobillerinin bu düzeyi ile hatta, ultra-low dışarı vermeler taşıt aracı ıı ( ulev ıı ) olduğu gibi low-20sde değerlendirme birleştirilmiş şehir her anayol mıleage almağı beklenil.
Gelişmiş aktif güvenlik teknolojileri

Melez modelin yolcu gemisisi ile aynı zamana rastlama, yenice gelişmişdir, hiç hiçbir şey gibi olmayan pre-collısıon sistemi ( apcs ) ileri gitdi, lexus yoluyla sunmadan önce. Apcsın bir elementi, taşıt aracının yoluda yayaları saptatdırmak için yeni system-desıgndır.

iki küçük fotograf makinesi hazır de o ön in o araba, le birlikte mıllımeter-wave radar ol hassas yeterli e sapta değil sadece geniş metal engel gibi araba bundan başka küçük metalik olmayan nesne, gibi insan.
Direksiyon milide üçüncü fotograf makinesi, hazır, sürücünün yüzünün yönünü takip ederler. Fotograf makinesi, görür. Sürücü, birkaç ikinci veya daha çok için önde doğrudan bakmıyor.. eğer bir engel ol sapta önde. sonra o uyar o sürücü önce ile a uyarı çan sesi ve a parlayan ışık. Araba, engele yakınlaşdığında, sistem, kendi kendine frenleri kibarca uygulamağa başlayabilir. Engelin etrafında manevra yapmakda sürücüye yardım etmek için, sistem, şiddet ve yönlendiren yanıtın çabukluğunu yönlendiren oran, amplyfykatörü yeniden programlar. Bunun hepsi, oluyor iken, sistem, otomatik olarak yukarı yolcu tutmalarını kolay takar ve, dolu kuvvet ile yanıtlamak için fren sistemiyi hazırlar, mümkün etkinin ummasıda sürücü yoluyla harekete geçirdiğinde. Lexus LS 600h L
Dinamik sürme
Lexusun tescilli next-generatıon taşıt aracı dinamik entegre yönetimisi ( vdımı ) ile bu tek aktif emniyet sistemiler ekipi sistem, bütün yeni lsde standart, hangi değişken gear-ratıo elektronik yönlendirme, elektronik taşıt aracı tutarlılık kontrolu ve elektronik fren yardımını birleştireni modeller.
yönlendiren değişken vites oranı ile donatılan pnömatik süspansiyon sistemi, ls 460 lde ls 600h l ve seçenekde standart olacak. Vgrs, dümen donanımı oranını en iyi şekilde kullanır. Taşıt aracıya göre hızlan. Heveslilik ve sürücü kontrolunu arttırdırmak için Vdım ile aynı zamanda vgrs ortaklar, ön tekerleğe küçük ayarlamalar yapan, yol şartlarılara meydan okumakda geliştirilmiş kontrol için açı verir.
Birlikte bu teknolojiler, tasarlanılan ıntellıgentlyi uydururlar, mantıklı tecrübeliden önce güven ve kontrolun düzeyini asla sağlamak için yardım eden taşıt aracıyı tasarlarlar.
Stil verme Yeni lsde başla. Yiğit ile Dili tasarla. Efsaneyi kır. Lüks kapalı otomobilleri, sakin olmalılar. olduğundan eksik göster. Son tasarım yön lexusun sonucu, l-fınesse sayar. Yeni ls taşıt aracıları, tamamen restyled araba sırasına taç giyme temasdırlar.. hangi şimdiden içer o gs ol ve es kapalı otomobil.
L-fınesse tasarım felsefesi, elementleri karşılaştırmanın dengesini yaratmakda köklerine sahip olur. Yeni ls, cesur bakışı, biçim ve personalıty[mdash]both canlı ve güçlü ile bu yönü kuşatır. ısıt. Davetkar ve çağdaş Yeni lexusun pulled-back başlığı, karakteristiği ile, görün, hassas ve low-to-the- yer duruşu, heykel yapdı ve aerodinamik karoser kenarları, ls, sersemletici, çağdaş paketde basitlik ve biçimi vurgularlar. Lexus LS 600h L
Ödül randevuları
Long-wheelbase, kuzey amerika, yenide modellediğinde yalnızca sun.
Ls 600h l, sadece performans, güvenlik ve teknolojik ilerlemelerin en yüksek düzeyine sunmayacak, aynı zamanda konfor, uygunluğun en yüksek düzeyi ve üç açıkça farklı ls modelsin genişliğini sağlayacak.
Melez ve ls 460 lin long-wheelbase modeli, arka yolcuları için yaklaşık olarak onun ile ek legroomun beş inçini getirir. Sabit arka konsolu ile hava arıtması, arka kapı güç güneşlikleri ve arka güç koltuk başlıklarısı, göz alıcı four-person oturacak yer konfigürasyon ile her ci four-zone ön ve arkayı içeren lüks uygunluklarının uzun listesi ile donatılabil. Fold-out, tablodu. Yaslanan doğru arka koltuk 45-degree Ayak dayayacak yer ve çok fonksiyonlu masaj ile
Teknoloji hoş yerlerleri Long-wheelbase modelide içer voıce-actıvated hard disk sür gemi seferi. Bluetooth[reg] teknolojisi ve xm gerçek zamanlı trafik sistemi, ilk ile Prestij lüksüde a arka koltuk dvd eğlence sistem ile 9-ınch düşme ekran ve o özellikle geliştir 19-speaker 450-watt not levınson[reg] referans çevir ses ses sistem.. hangi o yarat a yeni standart için otomotiv görün sistem. Ek olarak Lexus LS 600h L
Ls 600h l, gece vakti için yol göster fenerler ile teçhizatlanmış olmak için dünyanın ilk taşıt aracısı ve low-beam kullanımı olacak.
Ls, aynı zamanda factory-ınstalled seçeneği olarak xm uydu radyosuna sunmak için ilk lexus olacak. All-new ls kapalı otomobilleri, bütün gelişmiş parallel-park-assıst fonksiyonuna sunacaklar. Sürücü, basitçe düğmeyi iter. Park-assıst sistemi, arabayı park eder. Sadece biraz fren ile çalış. Sürücü yoluyla
Bütün ls-serıes taşıt aracıları, ls 600h lin akıllı ve çağrıştıran tasarımı gibi, çok güzel kararlaştırılmış kamaraya başar. ekstra lüks ve konfor sağla temas içer a ısınmış direksiyon. koltuk paketle de in biri dört ton in semı-anılıne deri eşle e in biri üç düzenleyen wood-graın keserek düzelt.
Ustalık
Konfor, uygunluk ve lüksün listesi iken, yeni ls-serıesde özellik taşı.
Taşıt aracılar, dikkate değerdirler, bu arabaların başka gerçekten tanımlayan bakış açısısı, muhteşem ustalıklarıdır. Taşıt aracıyı inşa etmek amacıyla "worldun en iyisiyi tekrar tanımla. " lexus başlat. Üretimi geliştirerek. işleme tabi tut genişce tanı. Endüstrinin en güzel olarak Lexus LS 600h L
Yeni ls 600h l Ls 460 ve ls 460 l olduğu gibi Belirli bir biçimde geliştirilen all-new inşa işleminin ürünü ol. Ls için çiz. Lexusun award-wınnıng taharası, japonya bitkiside Mühendislik uzmanlığıda bu fevkalade yatırım ile, uygun, bitiş, doğruluk ve arıtmanın fevkalade yeni düzeylerini başaran kapalı otomobil gel. Üretimin her element ve aşaması hayati olduğu lexus inanışı all-new ls kapalı otomobiller vitrini O bina arabalar,dirler. Sadece çokdan busıness[mdash]ıt Sanat formu ol.


Hiç yorum yok: